Ολοκλήρωση σεμιναρίου εξειδίκευσης στην Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εξειδίκευσης στην θεραπευτική ιππασία   μέσω της στη προσέγγισης  Hippo Kinisio-Educational Rehabilitation (Hi.K.E.R.), το οποίο διοργάνωσε το Διεθνές ινστιτούτο Hi.K.E.R. σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Θεραπευτικής Ιππασίας & Ιπποθεραπείας Ελλάδας (Ε.Ε.Θ.Ι.Ι.Ε.) και πραγματοποιήθηκε στον ιππικό όμιλο ‘’Ο ΠΗΓΑΣΟΣ’’ στην Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

Καλεσμένοι στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ 1 (on ΕΡΤ), με θέμα την θεραπευτική ιππασία ο διευθυντής και ο προϊστάμενος της Ε.Ε.Θ.Ι.Ι.Ε. Γιάννης Νικόλαου και Νίκος Πολύζος. Ευχαριστούμε πάρα  πολύ την ΕΡΤ και τους παρουσιαστές της εκπομπής Ελένη χρονα & Ανδρέα ροδίτη, για την πρόσκληση και την φιλοξενία !!

24 ΜΑΙΟΥ 2015. Oι πρώτοι 16 απόφοιτοι του φετινού ετήσιου σεμιναρίου εξειδίκευσης στην θεραπευτική Ιππασία και Ιπποθεραπεία ( Βασική κατάρτιση στη προσέγγιση Hippo Kinesio-Educational Rehabilitation (Hi.K.E.R.). Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, νέοι συνάδελφοι !!! Ήσαστε καταπληκτικό γκρουπ !!!

Εκπαίδευση Γάλλων σπουδαστών απο τον συντονιστή προγράμματος της Ε.Ε.Θ.Ι.Ι.Ε. Νίκο Νικολαίδη και την Μάριαμ Συρεγγέλα στο Terrou της Γαλλίας !!