Δημιουργία νέου τμήματος Ε.Ε.Θ.Ι.Ι.Ε. στην Βάρη Αττικής

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου τμήματος ιπποθεραπείας στην Βάρη της Αττικής. Οι θεραπευτικές συνεδρίες  διεξάγονται στις εγκαταστάσεις της σχόλης ιππασίας EL PASO.

Αναλυτικές πληροφορίες για το τμήμα Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.therapeuticriding.gr/

Υπεύθυνοι της νέας θεραπευτικής ομάδος είναι ο διευθυντής της Ε.Ε.Θ.Ι.Ι.Ε. Ιωάννης Νικολάου  και ο προϊστάμενος  της  Ε.Ε.Θ.Ι.Ι.Ε.  Νίκος  Πολύζος.

Την ομάδα απαρτίζουν έμπειροι και εξειδικευμένοι ιπποθεραπευτές, οι οποίοι είναι όλοι μελή του Πανελληνίου Συλλόγου Ιπποθεραπευτών και Εκπαιδευτών Θεραπευτικής Ιππασίας (ΠΑ.Σ.Ι.Ε.Θ.Ι.).

Στις θεραπευτικές συνεδρίες που πραγματοποιεί η ΕΕΘΙΙΕ εφαρμόζεται η προσέγγιση Hi.K.E.R.  και συμμετέχουν παιδιά και ενήλικες με νευρολογικές και αναπτυξιακές διαταραχές, όπως: Αυτισμός, Εγκεφαλική Παράλυση, Σύνδρομο Down, Ψυχοκινητική Καθυστέρηση, Μυοπάθειες, Σκλήρυνση κατά Πλάκας, κ.α.

  Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με την βοήθεια εκπαιδευμένων για την θεραπευτική ιππασία αλόγων.

 Σχολή Ιππασίας EL PASO

Βάρη Αττικής ΤΚ 16602 (απέναντι από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα)

 

                                   Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

                               Υπεύθυνοι θεραπευτικής ομάδος:

Κιν:  Νίκος Πολύζος   6942-464678  Ιωάννης Νικολάου 6972-097743

Σταθ:  210-5727462, 210-8310060, Fax: 210-8310060

http://www.therapeuticriding.gr/

 

Περιοχές με εύκολη πρόσβαση:

Βάρη,  Βούλα, Βουλιαγμένη,  Γλυφάδα,  Ελληνικό, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη,  Άλιμος, Καλαμάκι, Φάληρο, Αγ. Δημήτριος, Πειραιάς, Αγία Μαρίνα, Σαρωνίδα,  Ανάβυσσος,  Σούνιο κ.α.