Επιστροφή στην κανονικότητα !! Οι κατασκευές ανοικοδόμησης ολοκληρώθηκαν !!  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους συνέβαλαν με οικονομική βοήθεια ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο στην ανοικοδόμηση του χώρου των θεραπευτικών συνεδρίων !! ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στην ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για την δωρεά των δύο πανέμορφων ξύλινων οικίσκων που έγιναν γραφείο υποδοχής και σελαρία !! Σας ευχαριστούμε πραγματικά όλους !!

Η καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τις τελευταίες μέρες την περιοχή της Βαρυμπόμπης, μαζί με τις εγκαταστάσεις του ιππικού ομίλου Βαρυμπόμπης κατέστρεψε ολοσχερώς και τις εγκαταστάσεις του σωματείου μας εντός του ιππικού ομίλου. Έτσι γραφείο υποδοχής,  σελαρία,  χώρος αναμονής γονέων, αίθουσα σεμιναρίων, θεραπευτικός εξοπλισμός (σέλες, υποσάγματα, ηνία, καπέλα ιππασίας, παιχνίδια κ,α. ),  καταστράφηκαν ολοσχερώς. Ξεκινήσαμε ήδη την προσπάθεια ανοικοδόμησης του χώρου που διεξάγονται οι θεραπευτικές συνεδρίες.  

Ολοκλήρωση σεμιναρίου εξειδίκευσης στην Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εξειδίκευσης στην θεραπευτική ιππασία   μέσω της στη προσέγγισης  Hippo Kinisio-Educational Rehabilitation (Hi.K.E.R.), το οποίο διοργάνωσε το Διεθνές ινστιτούτο Hi.K.E.R. σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Θεραπευτικής Ιππασίας & Ιπποθεραπείας Ελλάδας (Ε.Ε.Θ.Ι.Ι.Ε.) και πραγματοποιήθηκε στον ιππικό όμιλο ‘’Ο ΠΗΓΑΣΟΣ’’ στην Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

Καλεσμένοι στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ 1 (on ΕΡΤ), με θέμα την θεραπευτική ιππασία ο διευθυντής και ο προϊστάμενος της Ε.Ε.Θ.Ι.Ι.Ε. Γιάννης Νικόλαου και Νίκος Πολύζος. Ευχαριστούμε πάρα  πολύ την ΕΡΤ και τους παρουσιαστές της εκπομπής Ελένη χρονα & Ανδρέα ροδίτη, για την πρόσκληση και την φιλοξενία !!

24 ΜΑΙΟΥ 2015. Oι πρώτοι 16 απόφοιτοι του φετινού ετήσιου σεμιναρίου εξειδίκευσης στην θεραπευτική Ιππασία και Ιπποθεραπεία ( Βασική κατάρτιση στη προσέγγιση Hippo Kinesio-Educational Rehabilitation (Hi.K.E.R.). Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, νέοι συνάδελφοι !!! Ήσαστε καταπληκτικό γκρουπ !!!

Εκπαίδευση Γάλλων σπουδαστών απο τον συντονιστή προγράμματος της Ε.Ε.Θ.Ι.Ι.Ε. Νίκο Νικολαίδη και την Μάριαμ Συρεγγέλα στο Terrou της Γαλλίας !!

Κοινοποίηση σελίδας